3. Berätta om ditt EU – skicka bidraget till futureurope@globalutmaning.se

Denna övning är direkt länkad till projektet FuturEurope. Här får deltagarna en unik chans att göra sina röster hörda kring Europas framtidsfrågor. FuturEurope syftar till att skapa en mångsidig dialog om Europas framtid och utmaningar, som engagerar människor i olika åldrar och från olika håll i samhället.  På vår blogg publiceras kontinuerligt inlägg i debatten. Vissa av dessa bidrag kommer att väljas ut när vi i slutet av 2013 sammanställer en Medborgarskrift om Europas framtid och utmaningar. Skriften kommer att publiceras för ledande beslutsfattare och politiker.

Genom denna övning inspireras deltagarna att utifrån föreslagna frågeställningar skriva textbidrag till FuturEuropes blogg, bidrag som kommer få bred spridning i vårt nätverk och vara med i urvalet till skriften. Frågeställningarna fokuserar på arbetslöshet, demokrati, eurokrisen och klimatfrågor.

Klicka här för att komma till materialet.

Vill du bidra med text, bild, serie aller något annat till medborgarskriften? Gör det! Skicka bidraget till  futureurope@globalutmaning.se innan den 14 november. 

Lämna en kommentar